Vína dle obsahu cukru
Cukernatost vína, tedy obsah zbytkového cukru, je klíčovým prvkem formujícím chuťový charakter vína. Podle cukernatosti se vína rozdělují do čtyř kategorií: suchá (do 4 g/l) s výraznou svěžestí, polosuchá (4–12 g/l) nabízející jemnou rovnováhu, polosladká (12–45 g/l) s příjemnou sladkostí a sladká (nad 45 g/l) s bohatou, plnou chutí. Každý doušek přináší jiný zážitek, od svěží elegance až po intenzivní sladkost. Najděte si to pravé víno, které dokonale ladí s vašimi chutěmi!
430 archivních a výjimečných lahví
Raritní vína
Výběr someliéra
Vína k archivaci
5+1 lahev zdarma
Ročník
Cena
Typ vína
Druh vína
Obsah cukru
- 386
- 42
- 2
Země
Oblast
Víno
Odrůda
Vinařství
Obsah alkoholu
Objem
Klasifikace
Potřebujete poradit?
S námi víte, že jste dobře nakoupili
99 %
spokojených zákazníků
8 let
na trhu s vínem
30 dní
na výměnu
Doprava zdarma
od 1500 Kč
Expres
Doručíme ještě dnes
Výběrová vína. Ve vašem e-mailu.
1× měsíčně se těšte na doporučení, zajímavosti a výhodné nabídky pro váš archiv.
Odesláním e-mailu souhlasíte s Podmínkami ochrany osobních údajů

Všechny kontakty najdete na této stránce.
S nákupem vám poradíme
VOLEJTE Po-Pá 8-16
pište, ptejte se